ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο πελματογράφος είναι μια σύγχρονη συσκευή  αποτύπωσης των κάτω άκρων με σκοπό την αξιολόγηση, τη διάγνωση, την πρόληψη ή και την θεραπεία των παθήσεων των ποδιών και του μυοσκελετικού συστήματος.

Σας ενδιαφέρει;

 

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
circle.png

Το πελματογράφημα μας δίνει τη δυνατότητα για κινητική ανάλυση της βάδισης, έτσι ώστε ο γιατρός να μπορεί να διακρίνει με σαφήνεια το είδος, τον τύπο και το μέγεθος πιθανού προβλήματος στα κάτω άκρα. Το σύστημα του πελματογράφου περιλαμβάνει τον εξοπλισμό μέτρησης και το ειδικό λογισμικό που είναι απαραίτητα για την σωστή και ακριβή αξιολόγηση της βάδισης.

 

Η χρήση του πελματογράφου μας δίνει ακρίβεια στις μετρήσεις χωρίς να χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία του εξεταζόμενου, η εξέταση είναι φυσική και ανώδυνη καθώς περιλαμβάνει απλό βάδισμα ή στάση, δεν απαιτείται η λήψη φαρμάκων ενώ είναι σύντομη και οικονομική.

 

Το αποτέλεσμα της εξέτασης, γνωστό ως πελματογράφημα, και μετά την αξιολόγηση του ιατρού δίνει τη δυνατότητα στον εξεταζόμενο να επιλέξει την κατασκευή ειδικών, εξατομικευμένων, ορθωτικών πελμάτων (πάτων). Η κατασκευή γίνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και με τον τρόπο αυτό δίνεται η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα.

 

Ο πελματογράφος αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν και αναλύουν τη βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις που καθιστούν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων. Ο πελματογράφος είναι φορητή συσκευή με εύκολη εγκατάσταση και δυνατότητα στατικής ή δυναμικής πελματογραφικής εξέτασης.

 

Λογισμικό Πελματογράφων

Όλοι οι πελματογράφοι συνοδεύονται από το αντίστοιχο λογισμικό με στόχο την πληρέστερη διαχείριση των ασθενών με την μέγιστη απόδοση. Διαθέτει δυνατότητα τρισδιάστατων απεικονίσεων αλλά και ανάλυση της κίνησης σε video. Πρόκειται για λογισμικό με φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, είναι γρήγορο, ευέλικτο και σταθερό.

  • Facebook - Nakas medical
  • YouTube - Nakas medical